Három mínusz egy hiba

Szerző: Hopeless on 2008.05.28. 16:47
Heló világ, kedves blogom. Jelentem tüdőgyulladásban szenvedek immár 2. napja. Ez hivatalos. Az orvos is megerősítette..most itt vergődöm az ágyamban antibiotikumoktól és neo citrantól túladagolva és ami a legrosszabb, hogy a tea a legjobb barátom...Megpróbáltam felkelni reggel, hogy egyek valamit de csak a fürdőszobáig jutottam. Miután sikeresen túl voltam a "róka kergetésen" belenéztem a tükörbe. Megjegyzem hiba volt...úgy döntöttem, hogy lezuhanyozok.
A zuhanyozásból végülis az lett, hogy elterültem egy kád forró(!) habfürdős vízben. Jól van az, legyen már 40 fokos lázam, a 39 már úgyis olyan gáz. A fürdő után félkábultan kutattam valami olvasni való után. Meg is találtam: David Ross - England History of a nation.
Aha, a "Foreword" 2. oldalánál már keményen horpasztottam...pedig imádom a brit kultrát, tényleg..csak nem most. Miután felkeltem magam mellé vettem egy zacskó chipset meg egy csokis pudingot...nah ez is hiba volt... újabb róka kergetés. Próbáltam hívni barátnőmet, hogy hisztizzek egy kicsit, de nem vette fel. Gondoltam ok, akkor Mr. Szexisten.
A hamadik hiba.

Közöltem vele, hogy haldoklom és azonnal jöjjön el hozzám. Nah jó egy kicsit füllentettem is...azért lehet megmaradok. Szegénynek ugrott az ebédidő, mert el kellett hozzám jönni sajnálni és betakargatni...
Édes volt, mert hozott nekem epret és miután kijelentette, hogy rettenetesen nézek ki (nem értem miért, pedig lefürödtem és a hálóingem szatén az istenit!), illetve hogy nem hajlandó velem meleg pornót nézni (csak egy gyenge próbálkozás volt...nah), befeküdt mellém az ágyba. Átkarolt és simogatta a hajam...szeretem ha simogatják a hajam.
Én meg simogattam a válát. Aztán azon kaptam magam, hogy már a hasát. Ránéztem. Be volt csukva a szeme és mosolygott. Átkozottúl szexi..hímringyó. Éreztem, hogy még 10 perc és vége egy gyönyörű barátságnak...de aztán jöttek a kérdések és pillanatok alatt magamhoz tértem:

Ő: Sokat gondolsz Rá?
*hidegzuhany és eszembe jutott szánalmas vonzódásom Mr. Meleghez.
Én: Igen.
*nincs mit titkolnom...ez van...és már rágom is a körmöm.
Ő: Mitől félsz a legjobban?
*He??
Én: Mármint ezt most hogy érted?
Ő: Magától a visszautasítástól, vagy a konkrét szituációtól, amikor majd ott áll előtted és közli, hogy meleg, vagy az ezután keletkező fájdalomtól?
*pontosan ebben a sorrendben hullik darabokra a szívem.
Én: Nem tudom.
Ő: De félsz?
*gyakran elképzelem milyen lesz. Amikor tényleg ott áll (basszus totál szexin) és kimondja: "Meleg vagyok". Én meg küzdök az átkozott könnyekkel és a remegéssel. Csak ne lássa, hogy mennyire fáj...
Én: Igen, félek.
Ő: Mi itt leszünk neked.
*jajj how cute!!!! Mégsem volt hiba, hogy eljött.

Majd azzal a lendülettel felpattant, még megnézte, hogy tényleg bevettem-e a lázcsillapítót, adott egy puszit és elviharzott dolgozni. Itt hagyott. Egyedül. És mit csinál az ember amikor egyedül van és nagyon mozdulni sem bír?? Elkezd agyalni. Kész nincs mese. Túl kell rajta esni és majd lesz valahogy...bár a túleséshez vezető út rengeteg kérdést is von magával...ezért alaposan meg kell tervezni és ebben nem csak a barátaim fognak segíteni, hanem vadiúj és totál MELEG ismerősöm is (akit mellesleg ennek a blognak köszönhetek). Hmm...adjunk neki nevet... Jellemzője, hogy folyamatosan kefél (hol passzív hol aktív) és csakis férfiakat (igen irígy vagyok..), szerintem súlyos önbizalom hiányban szenved (folyamatosan felmérgel), jah és szerinte ÉN belül egy homoszexuális férfi vagyok.... Na tessék. Imádnivaló, nem? :) Többet nem árulok el róla, de a neve Mr. Cute lesz.

És természetesen itt lesztek nekem TI kedves olvasóim, akik végig nézhetik (olvashatják), hogyan alázom meg magam teljesen, esetleg hogyan veszítem el az állásom és hogyan sülyedek egyre mélyebre egy csókért. Ennyi jár.

Ok megint belázasodtam. Most aludnom kell egy kicsit. Talán holnap jövök. Addig is legyetek jók és nézzetek sok pornót....mert az jó...főleg a meleg....áh na csáó.
11 hozzászólás
süti beállítások módosítása